Αναγνώστες

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση!!!

Χθες πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των Greek Beauty Blogger της Θεσσαλονίκης.Για μένα ήταν η πρώτη φορά και ομολογώ ότι δεν περίμενα να περάσω τόσο μα τόσο τέλεια.Πιστεύω καταλαβαίνετε και εσείς τον ενθουσιασμό μου!
Χάρηκα που γνώρισα όλα αυτά τα υπέροχα κορίτσια, καθώς γνώρισα πολύ λίγες από σας στο event της Body Shop και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να σας γνωρίσω καλύτερα.Επίσης πιστεύω πως πρέπει να βρισκόμαστε πιο συχνά γιατί απολαμβάνω πάρα πολύ την παρέα σας!!!
Και κάτι Χριστουγεννιάτικο....ποιό είναι κατά την γνώμη σας το ιδανικό δώρο για τον συντροφό σας?

6 σχόλια:

  1. Πολύ χαίρομαι που πέρασες τόσο ωραία!! Πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά δυστυχώς δεν είμαι από τη Θεσσαλονίκη... Νομίζω ότι το ιδανικότερο δώρο είναι ζεστές, μαλακές χουχουλιάρικες πιτζαμούλες με ασορτί σλιπάκι... ;)
    Αν θέλεις πέρνα μια βόλτα και από το δικό μου το blogaki, αυτές τις μέρες τρέχει ένα giveaway με προϊόντα από τα αγαπημένα The Body Shop. Φιλάκια!
    http://ginaikologies.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις βραβειάκι Λιζάκι! :D
    http://thewillbyds.blogspot.gr/2012/12/d.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να περάσατε πολύ ωραία!
    Καλή Χρονιά γεμάτη τέτοιες όμορφες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περασαμε υπεροχα!Σε ευχαριστω πολυ Δεσποινα Καλη χρονια και σε εσενα με υγεια και χαμογελο!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ τυχερές εσείς στην Θεσσαλονίκη μακάρι να γίνει κάτι αντιστοιχώ και για εμάς στην Αθήνα .Aν θέλεις πέρασε και ρίξε μια ματιά και στο το δικό μου blog θα χαρώ πολύ αν γίνεις μέλος της παρέας μου:http://zoydaki1985.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή