Αναγνώστες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Make up Σαββατου....!

Λοιπόν λοιπόν...σε αυτό το post θα σας δείξω πως θέλω να βαφτώ το Σάββατο που θα πάω σε ένα λάτιν πάρτι και θέλω την γνώμη σας!
Αρχικά να σας πω πως αυτό το πάρτι το διοργανώνει η καθηγήτρια χορού μου και πως πέραν της συνηθισμένης μου δουλειάς,δηλαδή να επιμελούμαι το make up της αγωνιστικής χορευτικής ομάδας, μου ζήτησε να παρουσιάσω την εκδήλωση.εδώ λοιπόν θέλω την γνώμη σας.Θέλω κάτι απλό καθώς δεν μου αρέσει να βάφομαι πολύ αλλά ταυτοχρόνως κάτι που να τονίζει ελαφρώς τα χαρακτηριστικά μου..Σκέφτηκα λοιπόν αυτό..
Δεν έχω κάνει τίποτα το ιδιαίτερο αλλά να σας πω την αλήθεια για τα δικά μου δεδομένα είναι το πιο έντονο βάψιμο που έχω κάνει..

Επειδή με τις φωτογραφίες δεν είμαι και πολύ καλή όπως βλέπετε και εσείς θα σας δείξω λίγο μια πιο κοντινή και θα σας πω τι ακριβώς έκανα.. Όπως βλέπετε δεν έχω βάλει και πολλά..Έχω τονίσει μόνο την άκρη του ματιού μου έχω κάνει δηλαδή τα λεγόμενα τόξα και από κάτω ακριβώς πέρασα μια λεπτή γραμμή με highlighter και στην εσωτερική γωνία έχω βάλει μια ιδέα glitter.Και φυσικά mascara!!!
Αυτή είναι μια πούδρα με shimmer που εγώ την χρησιμοποίησα σαν σκιά..Η πούδρα είναι oriflame και κατά έναν παράξενο λόγο βγήκε καλή..
Έπειτα έβαλα το μπλέ μολύβι erre due που βλέπετε και έκανα και την λεπτή γραμμή με το highlighter της sevventeen.Έκανα όμως ένα trick για να φαίνεται το make up πιο glamour.
Αυτή η σκιά είναι επίσης erre due και είναι από την σειρά που βρέχεις το πινέλο έπειτα το βάζεις στην σκιά και ύστερα το εφαρμόζεις στα μάτια και δίνει την αίσθηση του eye liner.
Και τέλος έβαλα λιγάκι από το glitter της radiant...Όσο για τα χείλη μου λέω να βάλω μόνο ένα liposan..

Περιμένω τις συμβουλές και τις απόψεις σας!!!Φιλιά πολλάαααααα!!!
P.S.1:Sorry για τα άβγαλτα φρύδια
P.S.2:Έχετε καμιά ιδέα για τα χείλη μου??

6 σχόλια:

  1. Αυτήν ήταν η σκιά?!Όντως έχει πανέμορφο χρώμα! :D
    Πανέμορφη Λίζα,τι θες για τα χείλια?
    Εγώ ότι & να λες ψηφίζω κόκκινο για να κάνεις μπαμ!Ή έστω λίγο κόκκινο & "σβήστο" καλά για να φαίνεται πιο φυσικό & να τονίζει τις ματάρες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα πολύ απολο ροζ έβαλα.δεν μου παει το κόκκινο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1500 κόκκινα έχω σπίτι(καλά όχι τοοόσα πολλά,αλλά έχω πολλά)μολύβια & κραγιόν!1 δεν θα βρούμε να σου ταιριάζει?!

      Διαγραφή
  3. το κοκκινο θα σου πηγαινει πολυ! διαφωνω!!!:)
    κοριτσια μπορειτε τεταρτη ή παρασκευη να παμε inglot?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tetarti anatoli!!oso gia to kokkino nomizw oti ola deixnoun asxima panw mou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή